[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”center” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=””][vc_column][vc_empty_space]

Vortex Healing

[vc_empty_space]

Liefdevolle begeleiding, Healing

[/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space height=”40px”][vc_single_image image=”927″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle_2″ qode_css_animation=””][vc_empty_space height=”40px”]

WAT IS VORTEX HEALING?
VortexHealing® Divine Healing Energy is helende energie, afkomstig van de ‘Bron’. Als healer ben ik het kanaal waar deze Goddelijke energie doorheen stroomt en, omdat ik in direct contact sta met mijn gids & de energie van de ‘Bron’, kan ik bijzonder diep- en op het breedst mogelijke scala- aan fysieke en emotionele klachten werken. VortexHealing® behandelingen zijn gericht op het energetisch en fysiek loslaten van deze ongeheelde stukken in onszelf.

 

WAAR KOMEN MIJN KLACHTEN VANDAAN?
De kracht van VortexHealing® is dat er direct op de oorzaak van de klachten gewerkt word.
Alle fysieke en emotionele klachten liggen in het dieper gelegen emotioneel bewustzijn geworteld. Dit bewustzijn noemen we overigens het karmisch & genetisch bewustzijn.

Het karmische bewustzijn stamt uit alle eigen vorige levens en dit leven tot nu toe. Het genetisch bewustzijn daarentegen is het bewustzijn van onze voorouders, dat o.a. via ons DNA in ons systeem versleuteld ligt.
Als we in dit leven te maken krijgen met patronen, gevoelens en emoties die we zelf niet kunnen doorbreken, is dit veelal een opstapeling van onverwerkte gebeurtenissen, emoties en patronen afkomstig uit dit Karmische- of genetische bewustzijn. VortexHealing® kan dit helpen loslaten.

 

WIE BEN JE NU ECHT?
De eigenlijke oorzaak van het vastslaan van emoties is onze ‘Ik’. Onder ‘Ik’ verstaan we degene die je bent geworden; de ‘jij’ – buiten je unieke persoonlijkheid- die gevormd is door angsten, ervaringen en overtuigingen van anderen.

Een ‘jij’ als totaalpakketje van alles dat je onbewust met je meedraagt dus.

Hierdoor ontstaat een versie van onszelf dat deels gebaseerd is op de opgedane emotionele ervaringen.
Op het moment dat deze versie van onszelf niet langer meer vol te houden is, ontstaat er een klacht. Een fysieke klacht of een emotionele klacht in de vorm van bijvoorbeeld een burn-out. Een ervaring die voor velen als heftig wordt ervaren en ons tegelijkertijd uitnodigt om te kijken naar de ongeheelde stukken in onszelf.

VortexHealing® werkt, behalve op het fysieke en emotionele vlak, ook op het oplossen van de diepere onderliggende emoties en attitudes, en op het loslaten van de ‘Ik’ die de patronen en klachten in stand houd. Dit loslaten van ‘Ik’, biedt ons de ruimte onszelf weer vrij te voelen. Vrij van alles dat ons eerder verhinderde te handelen vanuit kracht, compassie, zelfliefde en vrijheid.

 

Naast innerlijke transformatie en heling van je belemmerende overtuigingen- en pijnstukken, bied ik je tevens inzicht en begeleiding in de oorsprong van je (onverklaarbare) pijnstukken. Soms worstelen we met een innerlijke strijd die dermate heftig is, dat we denken dat we iets ‘fout’ doen en het onze schuld is dat we deze strijd steeds opnieuw verliezen.
Inzicht in de oorsprong van dit pijnstuk kan je helpen het pijnstuk ten ruste te leggen. Het helpt de cyclus van ‘self blame’ te stoppen.

 

DIT BRENGT EEN BEHANDELING MIJ
♥ Innerlijke vrijheid & Kracht
♥ Meer rust in je hoofd & Hartscontact
♥ Inzicht in je blokkades & Zelfvertrouwen
♥ Liefde voor je lichaam & flexibiliteit
♥ Elimineren van belemmerende overtuigingen, patronen & angsten
♥ Een groter gevoel van liefde voor jeZelf
♥ Gronding

 

&

HET LOSLATEN VAN BLOKKADES UIT
♥ Je huidige leven
♥ Vorige levens / andere tijdlijnen
♥ Karma knopen
♥ (Energetisch) DNA
♥ De energetische lijn; overgedragen door voorouders

 

 

VOOR WIE?
Ondanks dat mijn workshops gericht zijn op meiden & vrouwen, zijn Vortex behandelingen er voor iedereen; mannen, vrouwen en kinderen.

 

ZO WERK IK
Voorafgaand aan de healing bespreken we waar je tegenaan loopt. De healing zelf duurt circa 45 tot 60 minuten en in totaal werk ik ongeveer 1,5 uur met je.
Na de healing is er ruimte voor het stellen van vragen en deel ik mijn verkregen inzichten.

 

KOSTEN
€ 80,-

[vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”center” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=””][vc_column] MAAK EEN AFSPRAAK [vc_empty_space height=”64″][vc_empty_space height=”64px”][/vc_column][/vc_row]