[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″]

OVER MIJ

[vc_empty_space height=”64px”]

Women’s Healing Arts Teacher, Coach, Healer

[vc_empty_space height=”64px”][vc_single_image image=”464″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle_2″ qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Ik heb jarenlang zelf onderzoek gedaan naar mijn eigen Zelf d.m.v. coaching, hypnose, familie opstellingen, MindLink en Neurofeedback. Weten dat er ‘meer’ in dit leven is, was een zekerheid die ik tijdens mijn tienerjaren al bezat en dus bezocht ik af en toe een spiritueel medium. Dit leidde me naar een spiritueel centrum in Almere waar ik mijn allesomvattende ‘Ik’ begon te ontwikkelen.

 

Naast bovenstaande middelen heb ik tevens veel mogen ontdekken tijdens opleidingen als Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), Body & Mind Language en Yoga. En waar ik dacht deze opleidingen af te ronden om er mijn geld mee te gaan verdienen, bleek het veelal bedoeld te zijn voor mijn eigen zelfontwikkelingsproces. Het leerde me veelal om de controle (de mind) los te laten en weer te verbinden met mijn hart en de wijsheid van mijn lichaam.

 

In 2018 werd ik intuïtief geleid naar een opleiding tot de online “Women’s Healing Arts Teachers Training”. Een opleiding die gericht is op holistisch onderwijs over wie we in onze kern zijn als vrouw. Het omvat onze cyclus en de verbinding met de natuur, heling, lichaamswerk, voeding en dans. Het bleek volledig op mij aan te sluiten. In 2019 studeerde ik af tot Women’s Healing Arts Teacher.
Tevens rondde ik in ditzelfde jaar een opleiding tot Vortex Healing af. De healings die ik tijdens mijn eigen proces heb mogen ontvangen hebben mij zo geholpen en gesteund dat ik besloot dit stokje door te geven.

 

Elke bovenstaande teaching en methode heeft mij weer verbonden met mijn eigen hart en alle wijsheid die er al die tijd lag opgeslagen. Intuïtief en door middel van het geven van healings help ik nu andere meiden en vrouwen in hun helingsproces; als healer en als begeleider die jou laat inzien dat jij alle wijsheid al bezit.

 

Ik ontmoet je graag.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”center” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=””][vc_column][vc_empty_space height=”64px”] MAAK EEN AFSPRAAK [vc_empty_space][vc_single_image image=”216″ alignment=”center” qode_css_animation=””][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]