OPGEDANE KENNIS & OPLEIDINGEN

Coach & Trainer, Yoga Docente, Healer, Women’s Healing Arts Teacher

Ik heb jarenlang zelf onderzoek gedaan naar mijn eigen Zelf d.m.v. coaching, hypnose, familie opstellingen, MindLink en Neurofeedback. Weten dat er ‘meer’ in dit leven is, was een zekerheid die ik tijdens mijn tienerjaren al bezat en dus bezocht ik af en toe een spiritueel medium. Dit leidde me naar een spiritueel centrum in Almere waar ik mijn allesomvattende ‘Ik’ begon te ontwikkelen.

 

Naast bovenstaande mogelijkheden tot zelfontwikkeling ben ik afgestudeerd als NLP coach, Body & Mind Language Coach en Trainer, Hatha & Ashtanga Yoga docente, Vortex Healer en Women’s Healing Arts Teacher.

 

– Als Women’s Healing Arts Teacher verzorg ik vanaf 2020 vrouwencirkel-workshops. De workshops zijn gericht op holistische gezondheid & healing van onze menstruatiecyclus, ons lichaam en onze vrouwelijke energie.   –

 

Elke bovenstaande teaching en methode heeft mij weer verbonden met mijn eigen hart en alle wijsheid die er al die tijd lag opgeslagen. Intuïtief en door middel van het geven van healings help ik nu andere meiden en vrouwen in hun helingsproces; als healer en als begeleider die jou laat inzien dat jij alle wijsheid in je hebt.

 

Ik ontmoet je graag.