Intuitie

Mee op de flow van intuïtie, dat doe je zo!


Intuïtie, Flow & vrouwelijke energie


Na een lange periode van denken en doen, volgde ik eindelijk weer eens mijn intuïtie en voerde ik mee op de flow; mijn gedachten loslatend.

Driekwart jaar geleden wandelde ik naar een stukje gras en streek ik neer onder de meest prachtige wilgenboom aan een klein strandje in Almere Stad.


Behalve mijn eigen aanwezigheid was er niemand, en dus legde ik mijn lichaam te ruste om voor het eerst sinds lange tijd te mediteren. Na een meditatie- die al snel transformeerde tot een power nap- werd ik wakker en kreeg ik intuïtief een woord door.


Het woord leidde me tot de raadpleging van mijn grote vriend Google en bracht mij tot de studie die ik nu met veel passie bestudeer. Een bijzonder moment dat me eindelijk leidde naar de studie die ik al tientallen jaren zocht.

Omdat ik andere meiden en vrouwen intuïtief wens te begeleiden, bedacht ik me deze wijsheid wekelijks over te brengen in een blog. Kennis is DE motor voor verandering. Als je het mij vraagt tenminste.

Echter dien ik daar een aantal stappen voor te doorlopen. Mijn studie is namelijk Engelstalig, wat betekent dat ik alles eerst dien te vertalen. En omdat een deel van deze studie via audio wordt overgedragen, betekent dit ook dat ik allereerst de audio dien te beluisteren alvorens ik tot vertaling over kan gaan. Je begrijpt misschien wel dat ik met dit proces al zo’n minimaal twee uur bezig ben.

Mijn brein vindt dat zo’n ingewikkeld en langdradig proces dat het na verloop van tijd haar hakken in het zand zet. Het proces haalt namelijk al het plezier en de inspiratie uit mijn blog en maakt dat mijn hele Zijn er geen zin meer in heeft. Ik ben namelijk niet gemaakt voor processen die te lang duren. Zeker niet als ik er niet in lijk te slagen.

Zo heb ik tijdens een vrijgezellenfeest eens zo’n aftands lelijke kaars van mozaïek weten te maken, dat de bruid in wording me uitlachte. (Ik maak oprecht geen grapje).
Bovendien ben ik tevens een dromer; een lichtelijke filosoof. En misschien zelfs ergens een onbewuste kunstenares. And let’s be honest; kunstenaars en kunstenaressen laat je ook geen non-creatieve taken uitvoeren.

Mijn hart wenst bovendien ook iets in te brengen. Zij zegt me dat ze zo niet meer wil leven. Ze wil gewoon stromen op de intuïtieve en creatieve kracht die haar leidt en voortdrijft. Een beetje zoals een stromende rivier die haar weg vindt naar de zee. Met momenten is haar kracht intiem en geremd, anderzijds groots en krachtig. Wanneer zij stroomt op vertrouwen, weet zij; ‘als ik blijf stromen, vind ik de weg naar de oceaan’.

In de kern zijn wij dit nog steeds. Het is echter de kunst er zo verbonden mee te zijn dat je blijft wie je bent. Een kunst jezelf zo te kneden dat je anders durft te zijn. Een proces waarbij het aan jou is om jezelf te lijmen en geaard je wortels in deze wereld te planten. Doe je dat, dan zal het leven je belonen met een hernieuwde flow.

Een flow die in haar intimiteit en volheid net zo krachtig is. Een hernieuwde flow die je leert dat je mag handelen vanuit die intuïtieve kracht die in je zit. Eén die aantoont dat de natuur exact hetzelfde doet. Want met deze stroming schrijf ik mijn blog in nog geen 45 minuten. En deze keer met veel plezier, Flow, een positieve mindset en hopelijk alsnog wat meegegeven wijsheid.


Ik wens dat ieder mens weer mag voelen dat deze intuïtieve kracht in ons leeft. Het is de vrouwelijke energie die we allen bezitten. Man- of vrouw. What a differce a subject makes…


Meer weten over vrouwelijke en mannelijke energie? Dit boek is een absolute aanrader!:

https://www.bol.com/nl/f/de-verboden-vrouw-spreekt/9200000060020343/?Referrer=ADVNLGOO002008N-AWJLRAR6TAPUS-244688607504&gclid=Cj0KCQiAtrnuBRDXARIsABiN-7DsP7sL1HnrGrUjCu5BvcR0915D14xYNu_BvsTl6q7IzadgSF6ADx8aAkEjEALw_wcB


Logo page loading

Geen reactie's

Geef een reactie