Loader

Boobylicious; alles over je borsten!

Voeding, Energy Healing, Beweging, Massage

Borst zaken!

KEN JIJ DE DO’S & DON’TS VOOR JOUW BORSTEN?

WENS JE TE ONTDEKKEN WELKE FACTOREN JOUW BORSTEN SCHADEN ÉN WIL JE ONTDEKKEN HOE JE JOUW BORSTEN GEZOND HOUD? GRAAG HEET IK JE WELKOM BIJ DE WORKSHOP ‘BOOBYLICIOUS!’.

In onze wereld is maar weinig bekend over de juiste verzorging voor borsten. Wist je bijvoorbeeld dat het dragen van een bh schadelijk kan zijn? En dat borstkanker de nummer 1 kanker voor vrouwen is?
Omdat ik het hoognodig vind dat we ons lichaam hervinden deel ik in deze workshop alle holistische kennis die ik heb mogen vinden. Zo leer je over de anatomische & energetische werking van jouw borsten, ontdek je welke factoren de gezondheid van jouw borsten beïnvloeden en wat jij kunt doen om je borsten liefdevol én gezond te houden

WAT MAG JE GAAN ONTDEKKEN?
♥ Een stukje (energetische) anatomie
♥ De invloed van voeding & chemicaliën op jouw borsten
♥ Borst Massage, beweging & Energie healing
♥ Waarom het dragen van een BH schadelijk kan zijn
♥ De helende werking van essentiële oliën

 

In deze workshop organiseer ik een veilige & fijne plek voor vrouwen om te delen wat hen uit balans brengt. Wil je meer leren over jouw borsten?

Meld je dan nu aan voor de workshop “Boobylicious!”.

 

HOE, WAT & WAAR?
♥ Waar & wanneer: Zaterdag ( De exacte dag & locatie volgen nog)
♥ Kosten: €42,50,- (Of € 106.25,- voor alle drie de dag workshops)
♥ Kleding voorschrift: Comfortabel en prettig
♥ Dit neem ik mee: Pen en papier

 

 

Note: als Women’s Healing Arts onderwijzeres is het mijn liefdesmissie je iets mee te geven. Dit doe ik door het delen van kennis & healing. Ik ben echter geen arts. Wel geef ik tips & informatie die absoluut kunnen bijdragen aan jouw gezondheid.