[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][rev_slider slidertitle=”Slider 3″ alias=”slider-3″][vc_empty_space]

VROUWENCIRKEL

[vc_empty_space]

Delen, verbinden, Helen

[vc_empty_space height=”64px”][vc_empty_space height=”20px”]

Sinds het begin van onze menselijke beschaving observeerden ‘Wise Women’ respectvol de heilige cycli van de natuur, de tijd en de ziel. De wijze vrouwen (ook wel Sjamane, oude wijze of healer genoemd), dienden haar volk door middel van spirituele heling, massage, gebeden, rituelen, dans, zang, muziek en het delen van visioenen die zij tijdens dromen of innerlijke reizen doorkreeg. Tevens boden zij ondersteuning tijdens geboorte en ondersteunden zij hun volk met kennis over voeding, kruiden en plant medicijnen.

[vc_empty_space height=”20px”]

Men leefde in een gezelschap bij elkaar en kennis werd van generatie op generatie aan elkaar overgedragen. ‘Wise Women healers’ boden ondersteuning tijdens ceremonies en begeleiding bij elk aspect van het leven; van geboorte tot de dood. –From womb to tomb -.

[vc_empty_space height=”20px”]
Duizenden jaren later en vele veranderingen verder, is bijna niet meer voor te stellen dat ook wij afstammen van bovenstaande rituelen.  Er is immers het een en ander verandert.
Door een lange periode van overheersende mannelijke energie, zijn vele vrouwen vergeten welke wijsheid er in hen ligt opgeslagen. De mannelijke en vrouwelijke energie is uit balans geraakt in man en vrouw, met een sterke neiging de mannelijke energie in ons te laten domineren.
[vc_empty_space height=”10px”]
Een vrouwencirkel is een plek om oordeelloos samen te zijn; in zachtheid en ondersteuning. Ik vraag je enkel aanwezig te zijn in een manier die prettig voor je is. Door samen te zijn met andere vrouwen creëren we een veilige plek waar heling kan ontstaan. In gelijkheid, in veiligheid en in liefde met elkaar én datgene wat zich dat moment laat horen.
We sluiten de cirkel af met een meditatie.
[vc_empty_space height=”20px”]
MIJN ROL IN HET GEHEEL:
Ik verzorg een fijne & veilige ruimte waarbij datgene wat gedeeld wordt energetisch wordt ondersteund door mij, onze energetische helpers en de Kosmische energie.
[vc_empty_space height=”20px”]
PRAKTISCHE INFORMATIE:
Duur: 1 tot 1,5 uur. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers.
Kosten: € 15,- p.p.
Locatie: Verdere informatie volgt
[vc_empty_space height=”20px”][vc_empty_space] AANMELDEN [vc_empty_space height=”64px”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]